Yhteystiedot

Tuureporinkatu 8
2. kerros
20100 Turku

ajanvaraukset:

044 320 1515

(Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen mutta palaan asiaan mahdollisimman pian.)INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on muuta hierontaa huomattavasti kevyempää, eikä sen tavoitteena ole hoitaa varsinaisia tuki- ja liikuntaelinten ongelmia. Se on kiireiselle ihmiselle rentouttava pikaterapia, jonka tarkoitus on lähinnä pysäyttää kiire hetkeksi ja rentouttaa kehoa ja mieltä sekä helpottaa stressiä arjen keskellä. Riisuutua ei tarvitse ja hoito tehdään istuma-asennossa. Hoito kestää 30-40min.

Intialaista päähierontaa voidaan käyttää esim. ennaltaehkäisemään päänsärkyjä ja parantamaan unen laatua. Se on parhaimmillaan meditatiivinen kokemus, vain nauttimista tästä hetkestä. Myös hoidon antajalle mitä parhain mindfullness harjoitus. Hoidon jälkeen on rentoutunut keho ja virkeä mieli. Ei murhetta menneestä eikä huolta tulevasta. Intialaisesta päähieronnasta käytetäänkin kuvaavaa nimitystä "stressipesu".

VAIKUTUS

Päänahan ja hartiaseudun verenkierron ja aineenvaihdunnan edistäminen sekä mielen ja samalla koko kehon rauhoittaminen.

KIINALAINEN KASVOHIERONTA

Kasvoilla sijaitsee monia akupisteitä, joiden ympärillä olevat lihakset kiristyessään hidastavat aineenvaihduntaa. Aineenvaihdunnan häiriintyminen kasvoissa aiheuttaa turvotusta tai kuivia, velttoja alueita. Tätä muutosta voidaan ehkäistä tai hidastaa käsittelemällä kasvojen akupisteitä.

VAIKUTUS

Akupainanta laukaisee jännitystä kasvojen hermoissa ja lihaksissa, jolloin energia alkaa virtaamaan vapaasti ja kasvojen lihakset kiinteytyvät. Iho alkaa näyttää nuoremmalta ja elinvoimaisemmalta. Virkistävä vaikutus tuntuu koko kehossa.